Menu
Cos cumparaturi

Despre noi

Canapelesiscaune.ro este parte integranta a grupului henderson.ro si isi propune sa devina principala sursa de inspiratie si de achizitie a clientilor din Romania!
Magazinul nostru online promoveaza peste 2000 de modele de canapele, scaune si accesorii de casa importate de la cei mai importanti producatori  din Europa si peste 200 de modele realizate si personalizate in fabrica noastra din Bucuresti
Noutatea absoluta pe care o ofera canapelesiscaune.ro o reprezinta faptul ca scaneaza zilnic site-urile de profil din Romania si din Europa si adapteaza preturile in asa fel incat sa aiba cea mai buna oferta din piata, reducand astfel timpul pe care clientul final il petrece incercand sa compare pretul aceluiasi produs la magazine diferite!


Conform normelor si legilor in vigoare, canapelesiscaune.ro promoveaza in acest moment peste 2000 de produse ORIGINALE si produse executate de henderson.ro oferind clientilor sai toate facilitatile de cumparare si securitate, astfel:
- plata securizata si garantata de bancile partenere;
- posibilitatea returnarii fara explicatii a produselor (in ambalajul original) in 14 zile de la data achizitiei;
- returnarea banilor in 14 zile de la primirea produselor refuzate;
- asistenta tehnica gratuita;
- ofera transport gratuit la comenzi mai mari de 500 RON in Bucuresti si 1000 RON in tara;
- ofera mai mult de 7.000 de produse cu termen de livrare de maxim 7-10 zile de la data comenzii ferme;

Ca o noutate absoluta, canapelesiscaune.ro a lansat serviciul "FIND PRODUCTS", astfel:

- clientii pot trimite poze cu produsele pe care si le doresc (chiar daca acestea nu se afla in portofoliu nostru sau la producatorii pe care-i promovam) si in maxim 24 ore revenim cu  datele tehnice si oferta de pret pentru produsele solicitate!

In speranta ca canapelesiscaune.ro va ramane magazinul dvs. preferat, va multumim pentru colaborare si va mai asteptam.
 
Cu stima,
canapelesiscaune.ro
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.